Mimořádné VOLBY

21.10.2019
Vážení členové České asociace adiktologů, v návaznosti na řádnou členskou schůzi, která se konala na AT konferenci 2019 v Seči, kde byla avizována mimořádná členská schůze tento podzim, bychom Vám rádi oznámili, že dne 13. listopadu 2019 od 13.00 se bude konat mimořádná členská schůze, která bude zároveň schůzí volební. Místo konání: Apolinářská 4, Praha […]

Členská schůze 2019

29.6.2019

Členská schůze v letošním roce proběhla 4.6. na AT konferenci. Předseda asociace představil aktivity proběhlé v roce 2018 a 2019. Mezi nimi byla témata Národní strategie protidrogové politiky, Sekce pro dětskou adiktologii, projekt rozvoje adiktologických služeb a další.

Jako důležité téma se ukázalo vzdělávání v adiktologii. Konkrétně připravovaný program pro klinického adiktologa (spolupráce ČAA a Kliniky adiktologie) a hlavně téma kurzu S4, který je v současnosti nedostatkovým zbožím.

Setkání členské schůze bylo dále věnováno zejména dění v asociaci:

• Aktuální předseda Vojtěch Janouškovec oznamuje svoje rozhodnutí odstoupit z funkce předsedy asociace a člena výkonného výboru.
  • Byly avizovány předčasné volby. Volební schůze se dle předběžného sdělení bude konat 6. 11. 2019 v Praze.
  • Jako významné považujeme zájem přítomných členů o častější setkávání ČS, alespoň 2x ročně (nyní 1x ročně).

Kompletní zápis ze setkání naleznete ZDE.

Děkujeme všem členům, kteří se zúčastnili členské schůze!

Tým ČAA