Členská schůze 2019

29.6.2019
Členská schůze v letošním roce proběhla 4.6. na AT konferenci. Předseda asociace představil aktivity proběhlé v roce 2018 a 2019. Mezi nimi byla témata Národní strategie protidrogové politiky, Sekce pro dětskou adiktologii, projekt rozvoje adiktologických služeb a další. Jako důležité téma se ukázalo vzdělávání v adiktologii. Konkrétně připravovaný program pro klinického adiktologa (spolupráce ČAA a […]

Členská schůze 2019

Jako důležité téma se ukázalo vzdělávání v adiktologii. Konkrétně připravovaný program pro klinického adiktologa (spolupráce ČAA a Kliniky adiktologie) a hlavně téma kurzu S4, který je v současnosti nedostatkovým zbožím.

Setkání členské schůze bylo dále věnováno zejména dění v asociaci:

• Aktuální předseda Vojtěch Janouškovec oznamuje svoje rozhodnutí odstoupit z funkce předsedy asociace a člena výkonného výboru.
  • Byly avizovány předčasné volby. Volební schůze se dle předběžného sdělení bude konat 6. 11. 2019 v Praze.
  • Jako významné považujeme zájem přítomných členů o častější setkávání ČS, alespoň 2x ročně (nyní 1x ročně).

Kompletní zápis ze setkání naleznete ZDE.

Děkujeme všem členům, kteří se zúčastnili členské schůze!

Tým ČAA